NOTARISKANTOOR TER WAL & PARTNERS

Notariskantoor Ter Wal & Partners houdt kantoor aan Pastorieplein 4 te Bodegraven.
De praktijk wordt uitgeoefend in de monumentale voormalige pastorie van de naastgelegen kerk. Clienten uit Bodegraven maar ook uit omliggende dorpen en steden, zoals Woerden, Alphen aan den Rijn, Gouda, Zoetermeer en Waddinxveen en ver daarbuiten weten het kantoor te vinden.

Het kantoor bestaat uit een jong en dynamisch team en biedt alle voorkomende notariële diensten aan. Uiteraard beschikt het kantoor over allerlei specialisaties zoals onder meer estate planning en agrarisch recht. Ons kantoor heeft een no-nonsense benadering en biedt full-service dienstverlening met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Onze wijze van dienstverlening spreekt vele clienten aan vanwege het laagdrempelige karakter van ons kantoor en het feit dat wij erg goed in staat zijn om in normaal en begrijpelijk Nederlands juridische zaken uit te leggen en vast te leggen.Omdat onze juristen allround opgeleid zijn wordt bij het geven van advies rekening gehouden met verschillende notariële disciplines zodat u optimaal begeleid wordt in het maken van juridische keuzes.

Omdat Bodegraven gelegen is aan een kruispunt van snelwegen is ons kantoor vanuit de Randstad binnen een half uur bereikbaar. U kunt gratis parkeren op het achter het kantoor gelegen parkeerterrein waarvan de ingang zich bevindt aan de Burgemeester Vonklaan te Bodegraven.

De betreffende parkeerplaatsen zijn aangegeven met een nummerbord met de tekst Notaris.

Neem contact op met ons kantoor voor een vrijblijvende afspraak
Telefoon: 0172-619220
Mail: info@terwalenpartners.nl

Wilt u zich er verder in verdiepen? Kijk voor meer informatie op Denotarisapp. Daar staan alle brochures van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie op, handige checklists, nieuwsberichten, tips en een A-Z begrippenlijst.

Download DeNotarisapp